måndag 9 februari 2009

En dag full av märkliga ting!




Ring ring klockan ringer tio över nio, jag studsar upp ur sängen och kollar klockan på dator och ser då att jag försovit mig sisådär två timmar. baaah fick panik. Ringer till jobbet och förklarar att jag i sömnen ställt om klockan vilket jag faktiskt gjort. Fråga mig inte hur?!
Min chef bara skrattar och säger att jag ska ta de lugnt och komma in så fort det går.
Väl inne på jobbet så rullar dagen på i lagom takt. Dock hann jag inte med allt jag skulle, men ska börja tidigare imorgon för att fixa det sista med den nya om hängningen på herravdelningen då damsidan tog lite väl lång tid att få ordning på.
Efter jobbet skulle jag gått och tränat men något sa mig att jag skulle åka hem ta hand om all viktvätt som då låg på köksbordet och väntade på mig. Och detta gjorde jag också men när jag kom fram till porten hör jag kattskrik från mitt fönster där jag har en liten uteplats "Se bild". Och gissa vem som sitter där under gallret Jo min älskade katt Bonzo. Jag fick panik och sprang ner tillför trapporna och in i lägenheten för att släppa in honom. Han var jättekall och helt överlycklig att jag öppnade åt honom. Och det första han gjorde var att springa in på katt-toan för att göra sin behov. Han hade alltså inte gjort något under hela dagen stackarn. Men ändå duktigt.
Sen började jag i all hast fundera ut hur sjutton han hade hamnat där. Sen slog det mig att jag öppna för att vädra i morse, och när jag skulle springa till bussen måste jag glömt och kolla så att ingen av katterna var där ute. Och så var de. Herregud!, Hur kan man glömma en katt ute som är så eftertraktad och värdefull ( han kostade 6000kr)! Inte för att skryta men hur fan tänker jag ibland. Jaja inget hände som tur var och han ligger just nu i mitt knä och spinner för fullt.
Nej nu ska jag hoppa i säng och sova!

Hare göttans!

Inga kommentarer: