måndag 2 februari 2009

Dagen!


Idag tog jag sovmorgon fram till tolv för att sedan åka och veckohandla. Så nu finns det massor av mat i kylen så himla gött:)

Efter det åkte jag in till stan för att möta upp magda för att ta en fika innan jag skulle till gymmet.
Nu är sjukt trött och lite yr faktiskt, dags att hoppa i säng nu känner ja!

Vad har ni hittat på idag?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, låter bra det. Vad för chinos har du tänkt dig? Jag köpte ett par riktigt snygga från Internet (www.byconcept.se) med en lila nyans men inte skrikig och som jag har fått många komplimanger för - bland annat när jag var hos Adam och gick runt i klädbutiker. Om du gillar färg så rekommenderar jag dem, de sitter bra. Bara ett tips. =)

Jag pratade med Adam om detta (nästa helg) nyss i telefonen. Han skulle kolla upp lite och pengar, etc. Han åkte ju hem idag och det är tänkt att jag ska åka till honom på fredagen v.8 och vara där hela v.9, om jag åker nästa helg får jag åka två helger på raken. Det går det också, vi ska bara kolla lite. Jag ska köpa Madonna-biljett på måndag så kanske inte har allt för mycket pengar kvar. Men ja, det lät intressant i allafall! =)

Anonym sa...

Hej!

Jag pratade med Adam igår om detta och så kollade jag upp lite, och du menar nu i helgen? Jag förstod det som nästa helg - helgen efter denna. Nu till helgen kan jag tyvärr inte, men fråga Adam! Han vill säkert. =)

Men det var roligt att du frågade! :)