söndag 6 september 2009

Lördag!


Jag och Rikard gick lösa på Robin och Patrik fina Veckotavla då den såg lite allmänt tråkig och tom ut. Så nu har dom fullt upp hela nästa vecka!!! hahahahahahahahahahahaha, klicka på bilden så ser ni bättre vad det står!




Idag blev det utgång återigen. Visst är det härligt! hahahaha
Åkte som sagt in till stan IGEN och mötte upp Rikard och Ida och vi gick till järntorget och käkade korv med mos. Lika bra att köra fyllekäket innan man börjar dricka så man har något att spy upp senare på kvällen haha. Sen gick Rikard och storhandla godis på det billiga stället som så fint heter Pressbyrån. fyra små påsar kostade 100kr:S, sjukt dyrt!
Men men, vi drog oss mot bussen för att besöka Patrik och vi kom precis fram i tid. Den lilla hunken hade precis vart ute på en joggingtur. vart han nu fick den energin ifrån men men! Duktigt!
Vi gick in och började digga musik och ha de trevligt.
När klockan började ticka lite väl mycket drog vi in mot stan där vi delade oss, Rikard och Ida drog till Kellys och jag och Patrik drog till Gossip där vi drog i oss några öl och käkade kanongoa natchos med dipp!
Efter detta bar det av mot Grätchez igen (även kallat Gretas), Lite mer folk idag och bättre/snyggare människor! Så vi hade riktigt trevlig inne i den tropiska värmen som bildades efter ett tiden då det var massor av människor där.
Rikard kom efter några timmar och hängde på.

Trevlig kväll!

Dock har jag blivit SJUKT dålig på att ta kort, min digtal kamera ska allt få följa med mer framöver!!! Helt klart!

Inga kommentarer: