söndag 1 november 2009

Great nigth @ Great-ass!








Dagen därpå vakande vi vid tolv tiden och mådde som vi förtjänade. Så vi beställde thai-mat och gottade oss framför tvn med kaffe och té. Vid fem tiden tog vi bussen hem till mig och då ringde Patrik och vill dra med oss ut. Och vi var inte alls taggade på de men Filippa tog med sig kläder mm ifall det skulle bli så att man ångrade sig. Väl hemma hos mig blev vi någorlunda taggade och efter första ölen ringde vi till Patrik och bestämde att vi ville hänga på.
Så det var bara att hoppa in i duschen igen och göra sig iordning. Dock hade jag och Filippa en så seg förfest här hemma hos mig så tog bussen in till stan och gick in på Golden Days. Grymt bra förfest ställe. Vi träffade några coolingar på bussen in till stan också hahaha...
Där inne fick vi upp partystämmningen ganska fort eftersom en grymt snygg bartender började ragga på oss och bjöd och varm lackris shoots mm:)
Han gjorde verkligen att vi fick upp självkänslan igen hahaha. Vi behövde det verkligen. Dock var tiden inne att möta upp Patrik och dra till Gretas. Så vi hann aldrig få reda på vem av oss han gillade. Men vi diskuterade detta länge och kom fram till att det var omöjligt att veta. Vi ska lätt gå dit igen för att undersöka närmare haha.

Väl inne på Gretas hade vi så grymt kul. Massa roliga människor som såg både galna och vidriga och vissa riktigt heta:) haha
Vi kom dit vid elvatiden och drog hem vid fem tiden så vi hade verkligen kanonkul:)
Svårt att beskriva här på bloggen.

Kort sagt! Helgen har varit riktigt riktigt kul!!!

1 kommentar:

Bögen från Dalarna sa...

Great-ass, det var inte igår! ^^

Vilken tjusig header du har nu, gillar den skarpt! =)